Vloeibare wasmiddelen en bleekwater

Wat is het ?

Atelier Jean Regniers startte zijn activiteiten in de sector van de vloeibare wasmiddelen en het bleekwater in 1982. Beide afdelingen maakten het mogelijk onze nood aan diversifiëring en onze knowhow in de verpakking te verenigen.

We ontwikkelen formules, fabriceren en verpakken bleekwater en huishoudelijke onderhoudsproducten zoals: afwasmiddel, schoonmaakmiddel, vloeibaar wasmiddel, ruitenreiniger,… in functie van de vragen van de klanten en hun aanbestedingsvoorwaarden. Onze artikelen worden vervaardigd op automatische en computergestuurde productielijnen, hetzij in een onafgebroken vloed voor het bleekwater hetzij per batches van 5 of 10 tonnen voor de vloeibare wasmiddelen. Onze totale productie varieert tussen 400 en 500 tonnen per dag.

Elke verpakkingslijn wordt voorbehouden voor een enkele productenfamilie. We verpakken in standaardflessen, maar kunnen ook een brede gamma van andere formaten vullen.

Onze klanten vinden we vooral in de Belgische, Franse en Zwitserse distributiesector en ook bij een groot aantal hard discounters.


Kregen we de ISO9001-2008 certificering in 2010 en BRC Consumer Products V3 in 2011, en IFS in 2021. 


Onze producten

We verpakken bleekwater met verschillende concentratieniveaus en verschillende formules: natuur, geparfumeerd of geparfumeerd en kuisend.

Indien u meer informatie wenst over INCI composities, bezoek de site INCI


Pensez au tri ! Flacon et bouchon plastique à recycler, visitez www.consignesdetri.fr

Ons standaard assortiment

Klik op een assortiment om details van de geproduceerde artikelen te zien

Contact

Eric Bernard , Sales Manager
Courriel : ebernard[at]ajregniers.be - Tel : + 32 71 59 91 21

Lina Militello, Aurélie Rochefort, Sales Assistants
Courriel : salestaja[at]ajregniers.be - Tel : + 32 71 59 91 40 , +32 71 59 99 58