» Onze producten

We produceren en verpakken kantoor- en schoolartikelen in PVC en polipropyleen voor Franse, Nederlandse en Belgische verdelers, zoals geperforeerde hoesjes, in de formaten A5, A4 en A3, L-mappen, eenvoudige, dubbele of driedubbele etuis, gaande van het formaat A6 tot A4 driedubbel en 24 X 32, klemborden en inlegbladen in de formaten A6, A5 en A4.

Op vraag van trouwe klanten of verenigingen bieden we ook alledaagse of reclameartikelen aan, en speciale producten, zoals archiefmappen, hoezen, bankkaartenhoezen, uittrekselboekjes, documentenhoes voor de automobiele sector en de HORECA of begrafenisondernemingen, klasseerenveloppen, muismatjes, onderleggers, voorstellingsmapjes, klasseerdozen, agendakaften, schriftkaften, bagage-etiketten, zelfklevende etuis,… wel of niet bedrukt.
We beschikken over machines voor kleine of grote series, met grootformaat plateaus die een snelle productie mogelijk maken, en over een belangrijke stock elektroden in verschillende formaten.

AJR heeft reeds lang knowhow en ervaring in de reclame, zij het het ontwerp of de verwezenlijking van het product. We kunnen uw artikelen verpakken zoals u het wenst (folieverpakking, onderdelenassemblage, verpakking in dozen…)

Hoesjes/showtassen
Inlegbladen
L-Mappen
Documentenhoezen
Allerlei mappen
Etuis
Ringbanden
Klemborden
Allerlei
 Het atelier

Contact