¬Ľ Voorstelling

De onderneming met aangepaste werkomgeving Jean Regniers is een sociaal fabriek die benadeelde maar zeer gemotiveerde arbeiders te werk stelt voor een volle ontplooiing met een normaal salaris.

Ontstaan in 1968, dank zij de Belgische Nationale liga voor hulp aan cerebrale verlamden (ligue nationale belge d’aide aux paralysés cérébraux) (gesticht door de baronnes Evelyn Drory), verschaft AJR aangepast werk aan al haar werknemers rekening houdend met hun beperkingen. Het geluk van de arbeiders is haar enig en ware bestaansreden.

Steeds in groei sinds haar ontstaan, gebruikt AJR vandaag 319 mensen dank zij de volledige herinvestering van de winsten in het werkinstrument en nieuwe jobs.

Onze productie is van de hoogste kwaliteit, wordt aan competitieve prijzen verkocht en is gecertificeerd. Niets onderscheidt onze fabrieken van de concurrentie, tenzij de herinvestering van de winsten in de herwaardering en re√Įntegratie van gehandicapte arbeiders.

De onderneming met aangepaste werkomgeving Jean Regniers behoort al meer dan 40 jaar tot de top van de Waalse ondernemingen.


Historiek van het bedrijf